Home Team Klachten Therapieën Netwerken Praktijk Contact Nieuws Plattegrond

Functies

Fysiotherapeut

Aanwezig

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Over mij

Mijn naam is Rianne Eversteijn en sinds maart 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Transvaal. De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Leiden, waar ik in maart 2017 ben afgestudeerd. Na mijn studie heb ik eerst ervaring opgedaan binnen de revalidatiezorg.

Als algemeen fysiotherapeut heb ik meerdere interesses binnen het beroep. In 2018 heb ik mij gericht op de lage rug, bekken- en bekkenbodem problematiek. Ik heb de cursus ´Rugklachten´ van het Spine en Joint centre gevolgd en de cursus ´Functiestoornissen van de bekkenbodem´ van het NPi. Dit geeft mij de mogelijkheid om vrouwen tijdens en na de zwangerschap goed te begeleiden, maar ook de niet-zwangere patiënten met rug- en /of bekkenproblematiek.

In de praktijk ben ik werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik geef zowel individuele therapie, als groepslessen. Zo geef ik dinsdag- en vrijdagochtend een groepsles op de praktijk voor mensen met reuma en/of artrose. Op woensdagochtend geef ik een groepsles voor mensen met rug- en/of bekkenproblemen. Tevens ben ik op vrijdag te vinden in het zwembad “de Escamphof“ voor hydrotherapie.

© Fysiotherapie Transvaal