Home Team Klachten Therapieën Netwerken Praktijk Contact Nieuws Plattegrond


Over mij

Ik ben Sence van Proosdij.
Na jarenlang gewerkt te hebben in Rotterdam en Den Haag ben ik sinds 2023 werkzaam bij Fysiotherapie Transvaal. Om mijn fysiotherapeutische vaardigheden verder uit te breiden heb ik in 2015 de master Musculoskeletale Revalidatie afgerond. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in Dry Needling en Medical Taping.

Als manueel therapeut zie ik veel wervelkolom gerelateerde klachten.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in enkel/voet, heup en knieklachten.
Sinds mijn eigen zwangerschap heb ik meer interesse gekregen in bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap. Om mij hierin te verdiepen heb ik diverse cursussen volgens de methode van Röst gevolgd.

In mijn behandeling beschouw ik het lichaam als geheel, waarin ik een compleet beeld van spieren, bindweefsel en gewrichten over meerdere ketens behandel. Daar gebruik ik diverse technieken voor. Dit kan variëren van passieve ontspanningsoefeningen, mobilisaties en gesprekken om inzicht te krijgen, tot actieve revalidatie met kracht- en conditietraining. Ik hecht veel waarde aan zelfredzaamheid en zelfinzicht. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen begrijpen wat er mis gaat in het lichaam en waarom. Maar vooral vind ik het belangrijk dat mensen begrijpen wat ze kunnen doen om de controle over hun eigen gezondheid terug te vinden. Dat is soms een hele puzzel omdat er veel verschillende factoren kunnen meespelen. Ik zie fysiotherapie dan ook als een onderdeel van een groter geheel waarin verschillende disciplines een steentje kunnen bijdragen. Hopelijk helpen we mensen weer een eindje op weg naar een goede gezondheid!

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
Neem dan contact met mij op.

© Fysiotherapie Transvaal