Home Team Klachten Therapieën Netwerken Praktijk Contact Nieuws Plattegrond
Bekkenwerk
Chronisch zorgnet
Luchtwerk
Neuronetwerk
Traumanetwerk
Neuronetwerk

Fysiotherapie Transvaal is aangesloten bij het Neuronet Haaglanden. Dit is een netwerk voor gekwalificeerde 1e lijns fysiotherapeuten, ergotherapeuten logopedisten die patiënten behandelen met niet aangeboren hersenletsel binnen de regio Haaglanden.
Doel van dit netwerk is om de kwaliteit van zorg voor deze patiëntenpopulatie te verbeteren en te borgen. Neuronet Haaglanden is ontstaan vanuit samenwerking van 1e lijns praktijken, het revalidatiecentrum Basalt, het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en het HagaZiekenhuis. Middels deze website kunnen patiënten en verwijzers gemakkelijk gespecialiseerde therapeuten vinden binnen de regio Haaglanden.
In onze praktijk zijn Cynthia de Bruin en Sarah Meijers aangesloten bij Neuronetwerk.
Kijk voor meer informatie op neuronetwerk.nl

&Basalt.
Sinds 1 september 2021 is Fysiotherapiepraktijk Transvaal onderdeel van &Basalt revalidatie.
‘&Basalt’ bevindt zich in nieuwbouw ‘De Schoone Ley’, tegenover de hoofdingang van het Haga Ziekenhuis, locatie Leyweg.
Op deze plek zijn wij met Basalt revalidatiegeneeskunde en een aantal zelfstandige 1e lijn praktijken in één gebouw gevestigd.
Onder de naam ‘&Basalt’ verbinden wij op deze manier onze praktijk met Medisch Specialistische Revalidatiezorg.
Het grote voordeel voor u als patiënt is dat de verwijs-en terugkoppeling via korte lijnen plaatsvindt, uw arts en therapeut werken daadwerkelijk samen aan uw revalidatie.
‘&Basalt’ is in Nederland een nieuw concept: op één locatie werken Basalt en het eerstelijns Neuronetwerk op innovatieve wijze intensief samen.
Neuronet Haaglanden is een kennis netwerk van 1e lijn fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten die patiënten behandelen met niet aangeboren hersenletsel(NAH) binnen de regio Haaglanden.
De locatie is goed bereikbaar met het OV (https://9292.nl/den-haag/bus-tramhalte-leyenburg) en er is een openbare parkeergarage aanwezig. Echter kan parkeren hier moeizaam zijn. Makkelijker is het om met openbaar vervoer te komen.
Bij &Basalt is collega Cynthia Feller- de Bruin aanwezig op woensdag en donderdagochtend.
© Fysiotherapie Transvaal